Sunday, 2 September 2012

Menangi Samsung Galaxy NOTE bernilai RM1,900 daripada Faceboutique.com.my

 
 ASSALAMUALAIKUM....
 
review, faceboutique
(klik banner kalau nak join)


  Anis dah lama teringin nak ada Samsung Galaxy NOTE. Tapi x cukup duit.. Duit raya baru RM196. Hu..hu..hu... kesian..


Korang, jomlah join segmen ni!! Segmen ni tamat pada 12 September 2012!! tunggu apa lagi?? Cepat klik banner di atas tu dan join!! Join ye... Best..


Kelebihan eCommerce berbanding BlogShop
 
Fesyen
 
Fesyennya yang sangat sesuai dengan imej wania muslimah yng menutup aurat.. Terutamanya sekali ialah Jubah,Tudung Labuh & lain2 lagi.. Gambar di bawah ialah baju yng paling saya suka... 



Shopping Cart
Dengan ecommerce, pelanggan anda boleh menggunakan Shopping Cart untuk memudahkan pembelian mereka. Dengan Shopping Cart anda boleh membeli barang2 dengan diskaun yng murah..

Menguruskan Tempahan
Tempahan dari pelanggan anda dapat di rekodkan secara automatik di admin panel dan akan di sampaikan ke email anda. Segala maklumat berkenaan tempahan pelanggan akan diterima oleh anda dengan secepat mungkin. Jadi ia memudahkan anda untuk menghubungi pelanggan anda apabila barang yng dipesan oleh pelanngan sudah diposkan.

Rekod Jualan dan Statistik

Melalui pengurusan pelanggan anda juga akan mendapat maklumat lengkap tentang pelanggan anda di dalam database berserta dengan rekod jualan dan statistik. Ini akan memudahkan anda membuat analisis tentang jualan anda. Ia juga akan meningkatkan jualan dan keuntungan anda.

Kata2 Terakhir Saya ialah:

 
 
TENGOK DI BWAH

|
|
|
|
|
V


Anis harap ramai yang join segmen ni.. SAMSUNG GALAXY NOTE menanti anda semua.. Tunggu apa lagi? Jomlah join..



Penganjur :AzwanAnuar.com | Penaja Utama : faceboutique.com.my | Penaja Bersama : hairlosstreatment-tips.com 


ORANG PUTIH,

ORANG MELAYU,

THANK YOU...

 

ASSALAMUALAIKUM...


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha