Thursday, 3 January 2013

Assalamualaikum

Assalamualaikum,siapa setuju kalau saya buat contest lagi 1. Iaitu contest mencipta cerpen? Kalau setuju please komen kat sini. Teringin nk tengok cerpen-cerpen korang. Hadiah masih difikir. Kalau awesome mesti ramai yang nak kan? Nak cari sponsor lebih banyak kali ini. Oklah setakat ini sahaja. Bye. Assalamualaikum. <3
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Tuesday, 1 January 2013

Pemenang 1ST GIVEWAY BY:ANIS NAJIHA HANNANI

Assalamualaikum, apa khabar? Hari ini baru ada masa nak buka blog sbb hari itu pindah rumah & x da internet. So, x boleh nak umum but hari ini boleh sbb tadi my dad call orang yang reti pasang internet. Tadi dah siap. So bolehlah saya nak umum pemenang-pemenang untuk GA hari itu.

Edit Gambar/Header:


Pin Bunga:


Keychain Handphone:


Keychain Huruf:


2 Pcs Kain Felt, 2 Pcs Butang, 1 Pcs Keychain:


Kepada pemenang sila hantarkan detail seperti di bawah sebelum 25/3/2013.Kalau tidak hadiah itu anda tidak akan dapat. Masa diberi sehingga 2 bulan. Sekian, terima kasih.

Detail:

-Nama:
-Alamat:
-Ucapan:
-N.telefon: 

Sila emailkan detail anda ke anis.tikah@gmail.com. Kalau ada apa-apa masalah sila komen di sini. 


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha