Tuesday, 1 January 2013

Pemenang 1ST GIVEWAY BY:ANIS NAJIHA HANNANI

Assalamualaikum, apa khabar? Hari ini baru ada masa nak buka blog sbb hari itu pindah rumah & x da internet. So, x boleh nak umum but hari ini boleh sbb tadi my dad call orang yang reti pasang internet. Tadi dah siap. So bolehlah saya nak umum pemenang-pemenang untuk GA hari itu.

Edit Gambar/Header:


Pin Bunga:


Keychain Handphone:


Keychain Huruf:


2 Pcs Kain Felt, 2 Pcs Butang, 1 Pcs Keychain:


Kepada pemenang sila hantarkan detail seperti di bawah sebelum 25/3/2013.Kalau tidak hadiah itu anda tidak akan dapat. Masa diberi sehingga 2 bulan. Sekian, terima kasih.

Detail:

-Nama:
-Alamat:
-Ucapan:
-N.telefon: 

Sila emailkan detail anda ke anis.tikah@gmail.com. Kalau ada apa-apa masalah sila komen di sini. 


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

7 komen budak HOT!:

Anis Najiha Anis Najiha said...

Cepatlah hntr detail tu. Nnti saya post lagi awal. Tapi x tau dia akan sampai bila ke rumah awk.

Cik Amal Cik Amal said...

email kt atas ni sy xtahu lah tnda "_" atau tanda "." (titik)

jd boleh x komen kt blog sy email awak

Anis Najiha Anis Najiha said...

x faham? maksud awak komen kat sini? ni email dia: anis.tikah@gmail.com

HaNa KewChiK HaNa KewChiK said...

Saya Sudah Hantar Detail Tuh Kt Email Awak And Saya Hantar Lagi Sekali Coz Takot Tak Dapat Jhia :D

Detail:

-Nama: Norhanazielah Binti Hanazi
-Alamat: Block 20-4-3 Persiaran Mayang Pasir 5 , Bukit Gedung 11950 Bayan Lepas , Pulau Pinang .
-Ucapan: Alhamdulillah Rezeki hana menang jugak Thank's Coz Sudi Ajak Hana Join GA Anis , Nanti Ada GA Jangan Lupa Ajak Kay :D
-N.telefon: 0174257103

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha