Monday, 1 April 2013

1st Giveaway by LINA'S JOURNEY

                                                          !Assalamualaikum!



KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^..

Hai semua,hari ini Anis nak join GA di atas. Mudah je pun syaratnya. Hadiahnya pun cantik. Tengok syarat-syaratnya dan hadiahnya di bawah:

|
|
|
|
|
|
|
|


Syarat-syaratnya:

  • Blogger Malaysia
  • follow blog LINA'S JOURNEY dan like fanpage BLOG LINA'S JOURNEY
  • buat entry bertajuk "1st Giveaway by LINA'S JOURNEY" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • tinggalkan link entry anda di kotak komen
                                                                     Apa yang penting!
  •  pemilihan pemenang berdasarkan TOP REFERRAL
  • giveaway ini akan terbatal jika peserta tidak melebihi 50 peserta
  • peserta yang tidak ikut syarat senang diatas, serta merta n automatik BATAL!!

Tarikh tamat:16/4/2013

Cepat join sebelum tarikh tamat... ^_^


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

4 komen budak HOT!:

Mohd Hakim Mohd Hakim said...

http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/1st-giveaway-by-linas-journey.html

Mohd Hakim Mohd Hakim said...

Boleh off x verificatoin ni lau nk tulis komen ssah..
ramai da komplen psal ni

Qaseh Farra Qaseh Farra said...

done follow sini..jom follow back..

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha