Monday, 1 April 2013

"MY CAREER PHOTO CONTEST"

 Assalamualaikum semua.. 



                                                      KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^.

 Hai semua. Ok hari ini Anis nak join Contest My Career Photo. Hadiahnya menarik. Cara nak joinnya pun senang. Jom Baca syarat-syaratnya di bawah.


  • Tulis satu entry yang bertajuk "MY CAREER PHOTO CONTEST"
  • Tampal banner kat atas tu dan linkkan ke entry ini
  • Korang hanya perlu upload sekeping GAMBAR TANPA EDIT dan KREATIF  berkisahkan    tentang karier anda. Bagi yang belum bekerja anda boleh jg join  contest ini, just letakkan gambar anda bersama rakan sekolah, rakan kolej dan sewaktu dengannya.
  • Ceritalah sikit pasal gambar tu ya.
  • Letak link entry korang kat bahagian komen entry ni.


Hadiah-Hadiahnya:

10 x TOP UP RM5 (sponsor by EMAS PUTIH, PUTERI INSYIRAH & NORAQILAH)
2 x HEADER BLOG (sponsor by ZIYAD)
2 x NOVEL (sponsor by Fik)
2 x KAIN PELIKAT
1 set sudu
Tuala
Kerongsang

Saya nak mempertaruhkan gambar saya:

|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeng..jeng..jeng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sikit lagi. nak sampai dah
|
|
|
ha.. ni la gambarnya. comey dak?


 Meh sini nak cerita serba sedikit tentang gambar di atas. Ni gambar masa hari last persekolahan tahun 2011. Cikgu di atas ni kata suruh buat action muka takut. So,kami buat la. Cer tengok di atas. Ada yang buat muka takut,ada yang buat muka gelar,muka senyum,muka blur dan muka-muka lain lagi.  So, ni la gambar yang nak dipertaruhkan. Hope boleh menang.. ^_^

TARIKH TAMAT:17/4/2013


Diakhiri dengan serangkap pantun:

Bunga dedap di atas para,
Anak dusun pasang pelita,
Kalau tersilap tutur bicara,
Jemari disusung maaf dipinta.


# pemenang dipilih berdasarkan gambar yang kreatif dan menarik.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

3 komen budak HOT!:

Dayah Danisha Dayah Danisha said...

datang dri segmn yg sma Jom singgah pulak http://dayahdanish.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

sha dhira sha dhira said...

dari segmen sama.. wah cantiknya pic..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha