Friday, 5 April 2013

SIMPLE GA BY ANIS NAJIHA #TAMAT


ASSALAMUALAIKUM




Hai semua,Anis nak bagitahu bahawa SIMPLE GA BY ANIS NAJIHA dah tamat. Keputusan sudah ada. Pukul 11.59 malam ni Anis umumkan/esok pukul 1 ptg. Anis umum esok la. Hari ini dah lewat. Esok juga ada Giveway terbaru dari Anis. Anis nak siapkan banner,hadiah dan lain-lain. Esok Anis nak umumkan. Pada yang x menang tu sorry. Cuba lagi ye..

Hadiah diulangi sekali lagi:

  • Bloglist selama 2 bulan - 5 pemenang
  • Iklan secara percuma di blog Anis selama 1 bulan - 2 pemenang
  • Penanda Buku LIMITED EDITION - 1 pemenang
  • Voucher 50% - Anis Felt Craft - 1 pemenang
  • Topup RM5 *All rangkaian - 1 pemenang
  • Simple Header - 2 pemenang
  • Cursor Nama - 3 pemenang
So, kesemuanya 15 pemenang ye.. lagi 6 orang yang x menang tu cuba lagi tau nanti.
#anis umum pemenang esok pukul 1 ptg. Esok tunggu depan laptop siap-siap.




Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

3 komen budak HOT!:

adeq mas adeq mas said...

Wahh , rase berdebar pulak.. HIHI :) Harap2 menang jugak laa.. Tak menang pun boleh cube GA anis seterusnyaa..

Anis Najiha Anis Najiha said...

Dah umumkan dh.. excited terlebih nak umumkan hari ini..

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha