Monday, 1 April 2013

Yaya Craft Giveway.



                 Assalamualaikum, Selamat pagi Isnin dan selamat datang ke bulan April :)



KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^

Hari ini Anis nak join YAYA CRAFT GIVEWAY. Cara nak join mudah sahaja. Nak tahu x syarat-syaratnya apa? baca di bawah:

  •  follow blog yaya..
  •  like celoteh cik yaya dan yaya craft
  •  then klik cantik dan kacak
  •  letak banner kat atas tu dan buat tajuk "yaya craft giveaway"
  •  tag seorang rakan blogger (nak lebih pun dialu-alukan dan pastikan mereka tahu)
  •  tinggalkan link entri korang dekat komen entri GA ni saja tau.
  •  penyertaan akan terbatal kalau korang tak buat syarat 1, 2 dan 3.
Mudah je kan syaratnya. Tunggu apa lagi? Jomlah join sekarang.

TARIKH TAMAT:30/4/2013

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

5 komen budak HOT!:

Iema Gurlz Iema Gurlz said...

hye
dtg dr GA yg same ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

~N!k nURfAt!hAH hARun~ ~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha