Thursday, 30 May 2013

Pemenang segmen simple-simple


Assalamualaikum.

Hari ni Anis nak umumkan pemenang ga simple2 by anis. Anis pilih pemenang dengan random.org Sorry lambat umum.


PEMBAHAGIAN HADIAH:

Hadiah tempat 1:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
BLOGLIST 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)
KEYCHAIN DARI KL 1x   (tuntut sini)

Dimenangi oleh: 

Hadiah tempat 2:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
BLOGLIST 1x  (tuntut sini)
TOPUP RM3 (Maxis sahaja) 1x   (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)

Dimenangi oleh:

Hadiah tempat 3:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
IKLAN PERCUMA 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)

Dimenangi oleh:

Hadiah tempat 4:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)
      
Dimenangi oleh:

Hadiah tempat 5:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)

Dimenangi oleh:

Cara nak tuntut hadiah:

Bagi yang menang hadiah pos,inbox sponsor detail di bawah:

  • Saya pemenang segmen simple-simple by: Anis
  • Link penyertaan:
  • Nama:
  • Alamat:
  • N.tel:
  • Menang:


Bagi yang menang hadiah topup, inbox sponsor detail di bawah:

  • Saya pemenang segmen simple-simple by: Anis
  • Link penyertaan:
  • Nama:
  • N.tel:
  • Menang:


Bagi yang menang hadiah barangan blog,inbox sponsor detail di bawah:

  • Saya pemenang segmen simple-simple by: Anis
  • Link penyertaan:
  • Nama:
  • Menang:
TAHNIAH.



Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Bookmark Miraa Hussin

ASSALAMUALAIKUM.

(KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^)

10 PERKARA TENTANG KAK MIRAA

1) Kak Miraa seorang yang baik hati
2) Kak Miraa suka buat giveaway yang hadiahnya awesome la katakan
3) Kak Miraa selalu bagi freebies doodle mcm kat bawah:


4) Kak Miraa pandai lukis doodle. Semua doodle kak Miraa lukis,semua cantik dan comey
5) Kak Miraa pandai main piano. Anis pernah dengar dalam fb.
6) Kak Miraa muka tembam. Comey.. ^_^
7) Kak Miraa pandai dalam bab-bab edit ni. Sebab tu la, blog kak Miraa cantik je. Kawai.
8) Kak Miraa ni seorang blogger yang femes. Followers kak Miraa pun banyak.
9) Kak Miraa ni penjual online di fb.
10) Tak silap Anis kak Miraa ni dah berpunya.

SEKIAN,DARI ANIS.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Wednesday, 29 May 2013

1st BIGGEST GIEAWAY BY OSM




#GIVEWAY GEMPAK 



KLIK BANNER YANG CUTE DI ATAS UNTUK JOIN ^_^

Assalamualaikum semua. Hari ni Anis nak join 1 GA memang gempak la. Nak tau x sbb apa gempak? Sebab HADIAHNYA GEMPAK!

HADIAH:

TOP REFERRAL
1st : PATUNG ELMO (SEDERHANA BESAR) , PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL ,
TOPUP RM 10 , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

2nd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , TOPUP RM 5 , BUTON I <3 BLOGGING

3rd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

TAMBAHAN : KALAU NASIB ANDA BERTUAH ANDA MUNGKIN DAPAT HADIAH TAMBAHAN IAITU  T-SHIRT I <3 BLOGGING 

SAGUHATI *EHH , HAHA
TOPUP 10 x 3
TOPUP 5 x 3
KOMIK x 5
LE' MUSTACHE NECKLACE x 2
OTHERS NECKLACE x 2
SHAWL x 2
PASHMINA x 1

TAMBAHAN : JIKA BERTUAH ANDA JUGA MUNGKIN DAPAT BUTTON I <3 BLOGGING

ANIS TAG:


SEBELUM MENGAKHIRI UCAPAN ANIS NAK BERPANTUN SIKIT:

BUNGA DEDAP DI ATAS PARA,
ANAK DUSUN PASANG PELITA,
KALAU TERSILAP TUTUR BICARA,
JEMARI DISUSUN MAAF DIPINTA.

ASSALAMUALAIKUMWARRAHMATULLAHHIWABARAKATUH.

                                                                                                                    YANG IKHLAS,
                                                                                                              ANIS NAJIHA HANNANI


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Jom daftar 8share sekarang!

Assalamualaikum semua.

Hari ni Anis nak ajak korang semua daftar kat 8share. Mudah je. Nak daftar? KLIK SINI

Nanti akan keluar mcm ni:


Bila dh keluar, klik ikut anak panah hitam tu.

Nanti dia akan jadi macam ni:


Lepastu korang isi la. username tu mcm ni:anis-tikah
Yang lain tu isi mcm biasa la k.. 

Selepas tu dia akan keluar mcm ni:


Klik ikut anak panah hitam tu juga.

Lepas korang klik dia akan keluar mcm ni:


Isi nama,tarikh lahir,tempat tinggal dan lain-lain. Korang isi la.

Lepas dah habis isi ada satu butang save my preferences. Korang tekan butang tu k..

Jom ikut syarat seterusnya pulak:


Lepas dah habis isi preferences tadi, korang scroll ke atas dan klik ikut anak panah hitam tu. Then dia akan keluar macam dalam gambar di bawah:


Nampak tak anak panah hitam? Yang anak panah hitam yang anis buat tu maksudnya korang boleh share iklan tu. Yang anak panah biru yang anis buat dan tujuk pada perkataan completed tu maksudnya, korang tak boleh share dah. Sebab dah full. Jadi korang hanya perlu klik pada yang belum completed lagi k..

Bila korang tekan gambar yang korang nak share, dia akan keluar macam ni:


Korang nampak tak kotak yang anis bulat tu. Link dia warna hitam. Nampak tak? Bagus kalau nampak! Korang ikut je apa kotak yang anis bulat tu.

-SELAMAT MENCUBA- (kalau menjadi,komen tau! Kalau ada tak faham tanya je k..)
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Jom exchange link iklan.!

Assalamualaikum.

Jom melepaskan rasa bosan dengan exchange link anda. Max link iklan 2. Harap ramai yang sudi nak exchange link. ^_^

http://bit.ly/ZuGkqK (kalau rajin,tengoklah videonya sampai habis) Insyaallah,rezeki lagi bertambah.
http://bit.ly/148Jv3v (yang ni klik banyak-banyak pun tak pa. Sebab loadingnya cepat sangat-sangat)
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Monday, 27 May 2013

Second blog.

Assalamualaikum semua.

Just nak bagitahu 1 perkara je.


  1. Anis buat 1 blog baru untuk join segmen,contest,GA dan lain-lain. Tak perlu follow pun. Just singgah,komen di kotak komen/shoutbox. Jom terjah blog anis kat sini:http://join-ga.blogspot.com
  2. Anis buat second blog tu untuk meringankan blog Anis ni..

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Sketch gambar.

Assalamualaikum semua.

Anis sebenarnya nak tunjuk gambar yang Anis sketch semalam. Tak la banyak sangat. Jom tengok:

 

 

Anis bosan teperap dalam rumah. Cuti ni tak pergi mana-mana. Rasa bosan. So, Anis lapangkan masa dengan sketch. Cantik tak. :)
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Sunday, 26 May 2013

REVIEW BLOG PEMENANG CONTEST HEADER SAYA PALING MELETOP!

Assalamualaikum semua.

Hari ni, anis nak review blog pemenang contest header paling meletop! Sorry lambat review.


Blog MISCELLANEOUS


  • Header yang menarik. Ayat-ayat pada header menarik. 
  • Template yang cantik. Widget tersusun rapi. Blog memang cute sangat. Blog yang bertemakan pink susu. Sesuai sangat. Nice sangat.
  • Teruskan berblogging ya.. Nak terjah blog MISCELLANEOUS? Klik header beliau..
No➲R ₳TYK▲™ ϟ

Blog NOORATYKA

  • Header yang menarik. Ayat-ayat pada header menarik. 
  • Template yang cantik. Widget tersusun rapi. Blog memang cute sangat. Blog yang rainbow sikit-sikit. Sesuai sangat. Nice sangat.
  • Teruskan berblogging ya.. Nak terjah blog NOORATYKA? Klik header beliau..
Cynthia Lee

Blog CYNTHIA LEE

  • Header yang simple but menarik.
  • Template yang cantik. Widget tersusun rapi. Blog memang cute sangat. Blog yang bertemakan pink lembut. Sesuai sangat. Nice sangat.
  • Teruskan berblogging ya.. Nak terjah blog CYNTHIA LEE? Klik header beliau..

Blog ELLA

  • Header yang simple but menarik.
  • Template yang cantik. Widget tersusun rapi. Blog memang cute sangat. Blog yang bertemakan pink lembut. Sesuai sangat. Nice sangat.
  • Teruskan berblogging ya.. Nak terjah blog ELLA? Klik header beliau..
Blog SYAHIRA

  • Header animated,tak da perkataan but menarik.
  • Template yang cantik. Widget tersusun rapi. Blog memang cute sangat. Blog yang bertemakan coklat rilakuma. Sesuai sangat. Nice sangat.
  • Teruskan berblogging ya.. Nak terjah blog SYAHIRA? Klik header beliau..
Sorry kalau ada tersilap kata/menyakitkan hati. Assalamualaikum. :)

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

#2 Review blog

Assalamualaikum semua. 

Hari ni anis nak review dua blog yang memang menarik perhatian anis. Nak tahu sapa? Jom tengok kat bawah:

الشباب الاسلامى

Blog SETIASMILE. 


  • Anis suka blog ni sebab header ni memang MELETOP. Kalau masuk contest header paling MELETOP, mesti boleh dapat n.1.. :) Anis memang suka headernya sebab 3D. Buat kat anis satu boleh? (tak baik mintak2) sorry.. ^_^
  • Kedua, sebab blognya simple tapi suberb. Blognya bertemakan hitam dan biru. Backgroundnya menarik bagi Anis.
  • Ketiga, widget blog ni kemas je. Tersusun cantik. Suka join GA,SEGMEN,CONTEST dan lain2. 
  • Itu je kot komen anis untuk blog SETIASMILE. Nak terjah blog beliau? Klik header beliau..
Fiqah Hamed
Blog FIQAHAMED

  • Anis suka blog ni sebab kak fiqah suka buat freebies doodle. Memang cantik doodle-doodle yang dibuat oleh akak fiqah.
  • Kedua, header kak fiqah memang menarik sebab headernya macam cop. Nice sangat. Anis suka..
  • Ketiga, blog kak fiqah memang menarik. Tema blognya bewarna pink lembut. Cntik sangat. Mungkin kak fiqah bersikap sopan-santun,lembut sebab tu la dia pilih tempa pink lembut untuk blognya.. :)
  • Widget blog kak fiqah tersusun rapi. Yang paling anis suka di blog kak fiqah adalah blockquote (ajarkan anis nanti ya...) Anis suka blockquote tu bergerak. Menarik. Nak terjah blog kak fiqah? Klik banner kak fiqah. :)

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha