Sunday, 26 May 2013

#2 Review blog

Assalamualaikum semua. 

Hari ni anis nak review dua blog yang memang menarik perhatian anis. Nak tahu sapa? Jom tengok kat bawah:

الشباب الاسلامى

Blog SETIASMILE. 


  • Anis suka blog ni sebab header ni memang MELETOP. Kalau masuk contest header paling MELETOP, mesti boleh dapat n.1.. :) Anis memang suka headernya sebab 3D. Buat kat anis satu boleh? (tak baik mintak2) sorry.. ^_^
  • Kedua, sebab blognya simple tapi suberb. Blognya bertemakan hitam dan biru. Backgroundnya menarik bagi Anis.
  • Ketiga, widget blog ni kemas je. Tersusun cantik. Suka join GA,SEGMEN,CONTEST dan lain2. 
  • Itu je kot komen anis untuk blog SETIASMILE. Nak terjah blog beliau? Klik header beliau..
Fiqah Hamed
Blog FIQAHAMED

  • Anis suka blog ni sebab kak fiqah suka buat freebies doodle. Memang cantik doodle-doodle yang dibuat oleh akak fiqah.
  • Kedua, header kak fiqah memang menarik sebab headernya macam cop. Nice sangat. Anis suka..
  • Ketiga, blog kak fiqah memang menarik. Tema blognya bewarna pink lembut. Cntik sangat. Mungkin kak fiqah bersikap sopan-santun,lembut sebab tu la dia pilih tempa pink lembut untuk blognya.. :)
  • Widget blog kak fiqah tersusun rapi. Yang paling anis suka di blog kak fiqah adalah blockquote (ajarkan anis nanti ya...) Anis suka blockquote tu bergerak. Menarik. Nak terjah blog kak fiqah? Klik banner kak fiqah. :)

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

0 komen budak HOT!:

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha