Sunday, 12 May 2013

Contest Precious Prince and Princess


Assalamualaikum semua.


KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^.


Hello! Ok. Sebelum tutup blog and laptop, Anis nak join 1 Segmen yang simple syarat2 nya.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:

  • One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
  • Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
  • Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
  • Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

PERIHAL TENTANG BLOG ANIS:

Blog ni ditubuhkan pada tahun 2011. Sebelum ni, blog ni bukan la hebat mana pun. Followers tak beratus. Dalam 5 orang gitu. Blog ni juga tak la cantik mana mcm skrng. (perasan ^_^). Lepas Cik Fie designkan blog ni. Barulah blog ni cantik. (Tq Cik Fie). Lepas Anis anjurkan segmen,contest2,blogwalking blog orang, alhamdullilah blog ni semakin ramai yang blogwalking.( Tq semua yang sudi blogwalking.) 

Blog ni bewarna biru sebab Anis suka warna biru muda gitu. Anis sayang sangat2 kat blog. Kerana blog ni la, Anis menang mcm2 contest,segmen,giveaway dan lain2. Harapan Anis agar Anis menang contest ni. Amin.

#harap ada peluang untuk menang.

Assalamualaikum.



Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

6 komen budak HOT!:

Firaa ♥ Firaa ♥ said...

mana hadiah untuk pemenang no 1? hahaha. good luck dear. tysm :)

Anis Najiha Anis Najiha said...

Minta maaf. Tak perasan. Jap nak update balik.

iu-hazirah iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

nurul ezzatie zulkarnain nurul ezzatie zulkarnain said...

datang dari contest yang sama =)

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

Syazwani Afandi Syazwani Afandi said...

Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha