Wednesday, 29 May 2013

Jom daftar 8share sekarang!

Assalamualaikum semua.

Hari ni Anis nak ajak korang semua daftar kat 8share. Mudah je. Nak daftar? KLIK SINI

Nanti akan keluar mcm ni:


Bila dh keluar, klik ikut anak panah hitam tu.

Nanti dia akan jadi macam ni:


Lepastu korang isi la. username tu mcm ni:anis-tikah
Yang lain tu isi mcm biasa la k.. 

Selepas tu dia akan keluar mcm ni:


Klik ikut anak panah hitam tu juga.

Lepas korang klik dia akan keluar mcm ni:


Isi nama,tarikh lahir,tempat tinggal dan lain-lain. Korang isi la.

Lepas dah habis isi ada satu butang save my preferences. Korang tekan butang tu k..

Jom ikut syarat seterusnya pulak:


Lepas dah habis isi preferences tadi, korang scroll ke atas dan klik ikut anak panah hitam tu. Then dia akan keluar macam dalam gambar di bawah:


Nampak tak anak panah hitam? Yang anak panah hitam yang anis buat tu maksudnya korang boleh share iklan tu. Yang anak panah biru yang anis buat dan tujuk pada perkataan completed tu maksudnya, korang tak boleh share dah. Sebab dah full. Jadi korang hanya perlu klik pada yang belum completed lagi k..

Bila korang tekan gambar yang korang nak share, dia akan keluar macam ni:


Korang nampak tak kotak yang anis bulat tu. Link dia warna hitam. Nampak tak? Bagus kalau nampak! Korang ikut je apa kotak yang anis bulat tu.

-SELAMAT MENCUBA- (kalau menjadi,komen tau! Kalau ada tak faham tanya je k..)
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

0 komen budak HOT!:

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha