Friday, 24 May 2013

Pemenang GA simple-simple by:Anis


#KEPADA YANG MENANG/TIDAK MENANG, KLIK SINI,SINI DAN SINI! (tekan banyak kali pun tak pa. dapat pahala.. ^_^)

Tamat sudah GA yang anis anjurkan hari tu. Terima kasih kepada yang sudi join walaupun GA ni simple2 je. Tq semua. ^_^

Pemenang bookmark 3x:
Anis pilih pemenang 100% guna ni:www.miniwebtool.com

Bookmark 3x dimenangi oleh:







Kepada yang menang, pilih salah satu bookmak mana yang korang nak. A/B?



Kepada yang tak menang,cuba lagi next time. Anis akan buat 1 lagi GA macam ni tapi hadiahnya mungkin special sikit kot. Insyaallah.

Kepada yang menang,inbox detail kat anis.tikah@gmail.com dalam masa 1 hari. Kalau anis tak dapat apa2 maklumat,anis akan cari pemenang yang lain.

Nama:
Alamat:
N.tel:
Pilih bookmark A/B? :

-TAHNIAH-


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

0 komen budak HOT!:

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha