Sunday, 2 June 2013

CONTEST BLOG SUPERB DIBATALKAN.


Assalamualaikum semua.

Nampak tak tajuk entri ni? Sebenarnya, contest yang anis anjurkan tu tak mendapat sambutan. Mungkin sebab contest tu tak menarik kot. Tapi, apapun terima kasih banyak-banyak kepada semua sponsor yang sudi sponsor barang. Kepada lima peserta yang join contest tu. Tinggalkan link blog korang kat kotak komen sini. Anis nak masukkan ke dalam bloglist. Terima kasih.

Kepada sponsor, anis dah inform. So, harap korang terima. But, ada setengah sponsor yang anis pilih untuk ga yang akan datang. Harap ga yang akan datang mendapat sambutang ye..

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

3 komen budak HOT!:

Cackle Cuckoocious Cackle Cuckoocious said...

susah sebenarny nk buat segmen . awk kne invite kawn2 lain, letak link kat grup blogger di fb .. :) tak apa k? cabaran nme nyer..
http://nunapringiacyunq.blogspot.com

syafqa akmal syafqa akmal said...

betul..memang susah tuh..hehehe..jom join 1st segmen fqa http://fqaakmal.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-nak-button-cute-dari-syafqa.html

Aina Hanani Aina Hanani said...

Be strong girl. Anyway, jom join GA Aina! Hadiah semua gempak gempak! http://www.ainahanani.my/2013/06/de-juin-decembre-giveaway.html

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha