Saturday, 8 June 2013

Nak tukar template baru?

Assalamualaikum semua.

Anis rasa kan, kan dah nak dekat dengan bulan puasa. Anis nak tukar template blog ni la. Untuk bulan puasa dan raya. Habis bulan puasa dan raya, anis nak tukar balik ke template lama. Agak-agak, template baru warna apa ya anis nak buat. Anis tak tau la. Kalau boleh, anis nak tukar template kaler purple atau pink sbb baju raya anis tahun ni kaler purple.. ^_^  Pink pun okey jugak kan? Sbb warna pink nampak lembut. Entahla. Nanti korang tengok sendiri la blog Anis. Cantik ke tak? Komen ye nanti bile blog anis dah siap.

Ok la. Assalamualaikum.
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

3 komen budak HOT!:

Anis Najiha Anis Najiha said...

@Najiah: Aaa kan? Blog ni pun teringin nak baju baru..

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha