Monday, 3 June 2013

Segmen Free Header by: Anis (tak payah buat entry. Just komen)

TAMAT! NANTI ANIS BUAT LAGI K.
Assalamualaikum semua. Hari ni, Anis nak buat 1 segmen mudah je. Tak perlu buat entry k..





Korang bagitahu nak header yang mana k.. Sebelum tu, baca syarat simplenya dulu:


  1. Klik ni dan ni  #wajib
  2. DONE!
Contoh 2 header: Pilih A/B




Klik untuk tumbesaran besar. ^_^

Warna yang ada je:

Doodle perempuan tu ada warna:pink,biru dan hijau je
Doodle camera canon tu ada warna:biru,hijau,merah,pink dan rainbow je
Kotak tu ada warna:pink,kuning,kelabu,biru,merah,oren dan purple je

Cara nak join:

Komen kat entry ni: Saya pilih header A/B(korang pilihla nak header mana). Warna doodle (rujuk pada atas untuk tahu warna apa yang ada je) dan kotak dia warna (rujuk pada atas untuk tahu warna apa yang ada je). Ayat: (ayat yang korang nak) dan ni link blog saya:(link blog korang). 

Contoh: Saya pilih header A. Warna doodle biru dan kotak dia warna biru. Ayat: Welcome To Anis World! dan link blog saya: htt://anis-tikah.blogspot.com

#Warna ayat mengikut kotal yang korang nak. Kalau korang nak kotak biru, anis buat ayat warna biru k..

Contest ini akan tamat jika penyertaan cukup 10 orang Tq. Lagi 4 orang diperlukan. Semua yang join akan dapat header masing-masing.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

10 komen budak HOT!:

myrah cengengg myrah cengengg said...

join :D saya pilih header A. warna doodle pink dan kotak warna pink. ayat : vampire diaries link blog http://myrahthesamurai.blogspot.com/ :)

Aimi Rahim Aimi Rahim said...

Saya pilih header A. Warna doodle rainbow dan kotak dia warna peach . Ayat: Tutobies & Contest by AR dan link blog saya: http://aimionlyforcontest.blogspot.com/

Iman Feeqry Iman Feeqry said...

Saya pilih header B. Warna camera canon biru dan kotak dia warna biru. Ayat: Welcome To Blog Iman_Zakaria! dan link blog saya: http://komikfeeqry.blogspot.com/

Sabrina SA Sabrina SA said...

Saya pilih header A. Warna doodle pink dan kotak dia warna biru. Ayat: Sabrina SA Official Blog dan link blog saya: http://sabghina.blogspot.com

Tq ^^

sofie sofie said...

join :)
Saya pilih header A. Warna doodle pink dan kotak dia warna purple. Ayat:sofie's galaxy dan link blog saya: htt://racuntikusmickey.blogspot.com

m!ss s!mPLe m!ss s!mPLe said...

saya join .. :D .. Saya pilih header A. Warna doodle pink dan kotak dia warna purple. Ayat: Miss Simple Area! dan link blog saya:http://misssimple30.blogspot.com/ ..

Hunny Kitty Hunny Kitty said...

Saya pilih header A.

Warna doodle Pink dan kotak dia warna Pink.

Ayat: The Hello Kitty Bride Says : dan link blog saya: http://dia-honey.blogspot.com

Nisha Nisha said...

Nak2! :) Saya pilih header B. Warna doodle biru dan kotak dia warna biru. Ayat: Hadiah Bintang Jatuh dan link blog saya: htt://hadiahbintangjatuh.blogspot.com

EAT,MAKE,READ EAT,MAKE,READ said...

Saya pilih header B. Warna doodle rainbow dan kotak dia warna pink. Ayat:Nur Farah Zura Blog's dan link blog saya:
http://eatmakeread.blogspot.com/

EAT,MAKE,READ EAT,MAKE,READ said...

Saya pilih header B. Warna doodle rainbow dan kotak dia warna pink. Ayat:Nur Farah Zura Blog's dan link blog saya:
http://eatmakeread.blogspot.com/

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha