Monday, 3 June 2013

SEGMEN : Jom Blogwalking Cuti Sekolah


Assalamualaikum semua =)

Jom kita join segmen yang dianjurkan oleh blogger nurulezatee. Segmen ni simple je. Sambil tu kita boleh upkan follower dan berkenalan dengan blogger baru . meriahh nye. jom join !


banner segmen .


Korang semua mestilah rajin untuk blogwalking ke blog peserta peserta lain kalau nak ramai orang blogwalking ke blog korang. simple kan . klik banner untuk join =) 

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

3 komen budak HOT!:

nurul ezzatie zulkarnain nurul ezzatie zulkarnain said...

Datang berjalan daripada segmen yang sama =)

Come visit me => http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-blogwalking-cuti-sekolah.html

Qeela Aini Qeela Aini said...

hai, singgah + follow sini :) do follow me back yea?
https://ourrandomrainbow.blogspot.com
thanks! :)

AyuInsYiraH AyuInsYiraH said...

assalam... ayu dtg dari segmen yg sama...

ada masa nanti singgah la ke blog ayu... follow sekali ye...dan join segmen ayu...heheehe..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-jom-blogwalking-cuti-sekolah.html

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha