Friday, 14 June 2013

Tak da masa. Kerja sekolah bertimbun-timbun!

Assalamualaikum semua.

Ok. Untuk minggu depan mungkin seminggu blog anis tak kan berupdate kot sebab sekarang sibuk sangat. Dan ada benda yang anis nak kasitahu kat korang. Tapi tunggulah minggu sekali lagi. Buat masa ni, apa-apa makluman di c-box anis mintak maaf kalau tak baca. Insyaallah, kalau anis ada masa anis baca. 

Anis mintak maaf sekali lagi kepada yang ajak anis untuk join segmen,ga dan lain-lain anis tak join. Anis tak da masa. Sibuk sangat. Ni pun ada skit time je. Lepas ni nak keluar. Nak kena beli bahan-bahan untuk folio. Kerja sekolah bertimbun-timbun. Masa time cuti 2 minggu cikgu tak nak bagi kerja. Masa time cuti 2 hari je cikgu bagi kerja banyak-banyak. 

Btw, kepada peserta yang join segmen hadiah cute dan simple, anis akan umum pmenang sbelum pada tarikh 20/6/2013 ni k.. Kalau peserta lebih dari 70 orang, anis tambah 2 hadiah. Jadi campur kesemuanya 22 orang pemenang ye.. Kalau peserta tak melebihi 60 orang pun anis + 1 hadiah. Total kalau 60 ke atas yang join ialah 21 pemenang la..

So, kepada yang nak join, boleh klik <SINI>

Assalamualaikum.

Perkara yang anis nak kasi tahu korang, minggu sekali lagi ya.. Sbb minggu depan anis sibuk.
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha