Thursday, 6 June 2013

Tq.

Assalamualaikum semua.



Alhamdulilah, anis tak sangka pulak ramai yang join segmen hadiah cute dan simple. Seramai 41 orang buat masa ni yang ambil bahagian dalam segmen ni. Thanks sebab join. Kalau boleh, anis nak 70++ join segmen anis ni. Insyaallah! Insyaallah, kalau lebih 70++ anis tambah hadiah special untuk korang! Nak tahu hadiah apa? Insyaallah, anis tambah shawl tribal atau bawal tribal. Tapi kena 70++ ke atas la baru boleh. He..he...he.. :) ^_^

Ok la. Tu je kot. Assalamualaikum!
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

3 komen budak HOT!:

O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar said...

Assalamualaikum Anis...Thanks sebab komen dalam blog...kertas keras tucari kat mana2 kedai buku je...ikut kita nak keras macam mana...lagi keras lagi bagus...tapi kalau keras sangat yang susahnya nak potong je...tapi tahan lagi lama...sekian..

mazni mazni said...

salam anis, haritu anis ade menang 1st Mini Giveaway by Nina. ni link dia http://greenhousera.blogspot.com/2013/06/pemenang-1st-mini-giveaway-by-nina.html. nnti beri detail kt email akak (mazni.khalifah@gmail.com). jgn lupa tuntut hadiah utk sponsor lain ye :) tahniah!

Anis Najiha Anis Najiha said...

@O'gosh: Ok. Tq atas maklumat. ^_^

@ Mazni: Ok kak.

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha