Monday, 8 July 2013

Jom hantar-hantar kad raya.


Assalamualaikum semua.

Hari ni, entrynya pendek je. Rasa lama tak update blog. Rindu pulak. Ok. Tajuk utamanya adalah anis nak ajak korang hantar-hantar kad raya. Tapi kena jujur la.. Anis sentiasa jujur dengan korang. Dan korang wajib tunjuk buktinya yang korang dah post. Nanti bila dah sampai inform anis dan anis akan inform korang balik. Setuju tak? Saja nak kumpul kad raya. Kalau setuju, komen kat sini. Nanti kita bincang nak? Ok. Komen cpt2.

Pastikan korang serius. Jangan pulak, bila anis dah hantar kad raya, korang tak hantar.

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

1 komen budak HOT!:

TehaaNFM TehaaNFM said...

Boleh2, kad raya otw di design :D

let visit www.tehaalarh.blogspot.com

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha