Wednesday, 21 August 2013

Simple Giveaway July-Dec

Assalamualaikum semua. 





Hadiah:
Setiap bulan akan diberi hadiah. 
Topup RM5 x 2
Keychain sabah x 1


*pemenang dipilih berdasarkan random*peserta yang pernah menang akan dikecualikan untuk cabutan bulan berikutnya supaya peserta lain dapat peluang untuk menang hadiah jugak.

 







Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Monday, 19 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

Assalamualaikum semua.



Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

 






Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Friday, 16 August 2013

Tempahan Edit Blog!

TEMPAHAN DITUTUP


Assalamualaikum semua.

Anis akan amik tempahan edit blog mulai sekarang. anis hanya guna template denim sahaja. anis amik tempahan edit blog:


Edit blog simple:


Anis akan edit setengah bahagian dan dari segi rekaannya simple.


Harga: RM15


Edit full blog:


Anis akan edit semua bahagian dan  bahagian rekaannya lebih menarik.


Harga: RM30


Kalau nak tambah apa-apa caj RM1


Payment: Bank In sahaja. proses mengedit akan mula apabila anda sudah membuat bayaran.


Sila isi borang di bawah. Anis akan balas maklumat dalam masa 24 jam.



Name Penuh:
Email active (untuk maklum balas):
Serius untuk membuat tempahan? Ya
Tidak
Tema blog? Boleh cari kod warna di http://www.html-color-codes.com/
Link blog? bagi anis check nak design macam mana
Beritahu nak header dan footer macam mana?
Ada apa-apa yang anis tak sebut korang nak?
Jenis blog yang anda nak?
Nyatakan lebih details(warna/column/dsb) (nyatakan maklumat lanjut mengenai blog yang anda mahukan)
Bayar bank in Maybank 1
Maybank 2
Saya bersetuju *wajib tanda Saya akan melampirkan segala maklumat yang saya mahukan dalam blog selengkapnya dalam tempoh 24jam selepas pembayaran dibuat.Namun sekiranya saya gagal berbuat demikian,pihak admin bertanggungjawab untuk mengedit blog mengikut idea admin.
Sekiranya saya ingin membuat sebarang perubahan selepas tempoh edit blog selesai,maka caj tambahan akan dikenakan
Saya berjanji tidak akan mengusik/mengubah mana2 kod sepanjang edit blog berlangsung.
Saya tidak akan memaksa pihak admin untuk menyiapkan blog dalam tempoh 24jam melainkan saya bersetuju untuk menambah bayaran
Dengan ini,saya bersetuju dengan segala syarat2 di atas.

Saya akan balas email anda dalam masa 24 jam dan memberikan n. account. sila jelaskan bayaran terlebih dahulu! Terima kasih kerana berurusan dengan saya.


Syarat syarat untuk buat tempahan

  • Orang yang serius sahaja .*main main tak nak lah >.<
  • Jangan mendesak . Sebab anis pon ade jugak benda lain nak dibuat
  • Sabar menunggu giliran anda :)
  • Seorang yang tidak terlampau cerewet . *anis paham anda nak ikot kehendak anda tapi jgn lebih2 >.<
  • Terbuka untuk template denim sahaja . 
  • Edit blog akan di jalankan selepas anda membuat pembayaran . 
  • Anis akan edit sebanyak dua kali dan akan dicaj .*sekiranya anda tidak berpuas hati dengan hasilnya .
  •  Sebarang komplain boleh bagi tahu secara berhemah .
  •  Sila nyatakan apa yang korang nak ada dalam blog korang tuh supaya                         senang kerja anis ^^
*Insyaallah, anis akan cuba edit blog anda cantik-cantik.







Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Thursday, 15 August 2013

Header Baru!

Assalamualaikum semua..

Alhamdulilah, dapat juga anis untuk buat header baru. idea tak muncul. akhirnya muncul juga walaupun agak simple, anis tetap suka...

jom tengok:



Ok tak? pendapat korang apa?

  • Cantik?
  • Buruk?
  • Simple?
  • Nice?
  • Cute?
  • atau lain lain? (sila komen..)
Kalau rajin, tinggalkan link blog di sini untuk follow balik. -INSYAALLAH!-

Nota:


Jangan lupa follow blog Anis. 








Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Wednesday, 14 August 2013

Freebies Header bersambung dengan kerawang.

Assalamualaikum semua.

Hari ni, anis nak bagi freebies untuk korang. Anis baru belajar buat. Harap suka la ye. Kalau tak suka, boleh tengok entry lain.

Insyaallah, nanti anis buat freebies template washed denim. Rasa-rasa anis cantik la kot. Tunggu ye....

Wajib klik ini. #wajib..

Selepas klik, sila amik:



http://4.bp.blogspot.com/-H307pSpPFps/Ugt4hwHTaxI/AAAAAAAABOU/MHwLFuAHZFw/s1600/HEADER+BIRU.png


http://4.bp.blogspot.com/-M8s8HPNlePM/Ugt4if8LxdI/AAAAAAAABOc/27Hqk6dgICI/s400/HEADER+HIJAU.png


http://3.bp.blogspot.com/-1fYvrFL17Tc/Ugt4i-NKp1I/AAAAAAAABOk/dQ6cGJFR6J0/s400/HEADER+MERAH.png


http://4.bp.blogspot.com/-aGpHiAEx4tA/Ugt4kdFGl-I/AAAAAAAABOs/p6hY29nASZE/s400/HEADER+PINK.png




Ok tak? Kalau suka amik ya dan komen. Kalau nak saiz besar atau kecil, boleh tukar. contoh:  http://4.bp.blogspot.com/-aGpHiAEx4tA/Ugt4kdFGl-I/AAAAAAAABOs/p6hY29nASZE/s400/HEADER+PINK.png

Hasil: http://4.bp.blogspot.com/-aGpHiAEx4tA/Ugt4kdFGl-I/AAAAAAAABOs/p6hY29nASZE/s1600/HEADER+PINK.png

Hanya tukar dekat s400 tu sahaja. S tu bermaksud saiz.

-Selamat Mencuba-






  

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Template Washed Denim baharu!

Assalamualaikum semua.

Perasan tak perubahan blog Anis? Amacam? Cute tak? Cantik tak? Menarik tak?
Ha..ha...ha... keyh... blog ni, anis ubah header,menu tab, background,post title,sidebar, body, fotter dan lain-lain.

90% hasil sendiri. 10% hasil template yang lama dan designernya adalah Cik Fie. Untuk pengetahuan korang, Anis start edit blog anis pada 7.8.2013 hari Rabu hingga 14.8.2013 hari Jumaat. Ia mengambil masa sebanyak 8 hari. Dan.... inilah hasilnya. Ok tak?

Anis ingin memohon maaf sebab lama tidak berupdate blog ini yang lama bersawang. Anis juga mohon maaf disebabkan tidak dapat mengucapkan kata-kata selamat hari raya.

Jadi, di sini Anis ingin mengucapkan, Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. Mohon maaf sekali lagi kerana lambat untuk mengucapkannya.

Akhir kata, sudi-sudilah datang jenguk ke blog Anis.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha