Wednesday, 25 December 2013

Segmen semudah 1,2,3 oleh: Anis Najiha




Syarat-syarat:

lihat gambar di bawah:


follow dan tonton video...


dan komen...

  • Like Page dibawah: #wajib

  • Buat 1 entry bertajuk: Segmen semudah 1,2,3 oleh: Anis Najiha #wajib
  • Tempek banner dan backlinkan link entry ni pada banner tersebut  #wajib
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen.
  • Tarikh tamat 25/12/2013
Pemenang dipilih melalui:

  • Komen paling menarik dan gojes

Senarai Peserta-akan diupdate


Senarai Hadiah (akan diupdate dari masa ke semasa)



2x pendrive/broadband case felt

size : 8cm x 4cm
kegunaan : boley letak pendrive @ broadband



1x hp case felt


3x keychain cute



1x hadiah misteri


-SEMOGA BERJAYA-




Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Wednesday, 11 December 2013

Siap! Tempahan Edit Full Blog (simple template)

Assalamualaikum semua.

Ok. Akhirnya, ada jugak yang sudi menempah dgn anis. tq. namanya aina batrisya. anis panggil isya. jom tengok apa yang diorder:

Live preview here: http://aina-isya.blogspot.com/





 

RM10 SAHAJA.... Nak order jugak? email kat anis.tikah@gmail.com


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Tuesday, 10 December 2013

Tempahan Edit Blog, Header dan Watermark Murah!

Assalamualaikum semua.

Cuti sekolah ni, anis bukat sekejap ja untuk tempahan header dan watermark. Tarikh tutup tempahan  25/12/2013.

Edit Full Blog (simple edited)


  • Package A: Edit header,footer,sidebar,banner,watermark,template denim dan lain-lain: RM10
  • Package B: Edit header,footer,sidebar,banner,watermark, menu tab,template denim, blockquote, ikut design kehendak owner blog dan lain-lain: RM15


Header RM5
  • tema warna *maksimum dua warna* pilih kod warna SINI
  • pilih fonts ayat atau quote
  • header bersama gambar atau doodle *bagi link gambar*
  • header bersambung *bagi width blog*
  • bagitau nak design macm mana! bagi link design tersebut.
  • contoh header (bukan dioder-hanya sebagai contoh)







Watermark RM3

  • tema warna *maksimum dua warna* pilih kod warna SINI
  • bagitau ayat copyright nak mcm mna!
  • watermark bersama gambar atau doodle *bagi link gambar*
  • bagitau nak design macm mana! bagitau link design tersebut.
  • contoh watermark (bukan dioder-hanya sebagai contoh)



Boleh tunjuk contoh design, insyaallah anis akan cuba buat.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Blog telah bertukar kepada template baru.

Assalamualaikum semua..

Yeahhh, lama tak update blog. Bukan sibuk dan sebagainya tapi tangan ni dah malas nak menaip. Hari ni tetiba ada mood nak menaip so, apa lagi godek-godek la blog kesayangan ni.. hehehehee..

Akhirnya, anis dapat edit header,menu tab,watermark,banner dan lain-lain. Template masih sama cuma ada ubah suai sikit-sikit je..

Bila fikirkan tahun depan, umur anis dah mencecah 12 tahun, maknanya UPSR akan tiba.. Hai, kalaulah otak ni genius, kan best. Angan-angan je lah.. Tapi kalau rajin baca buku bukankah angan-angan itu menjadi kenyataan. Amin..

Anis rasa tahun depan, mesti tak dapat lansung update blog. Pagi, pergi sekolah sampai pukul 4 ptg sbb ada tuisyen untuk tahun 6. setiap hari isnin,selasa dan khamis. sampai rumah, pukul 5 lebih. Yalah sekolah kat penang, duduk kat kedah. 2 negeri setiap hari lalu. Malam tu pula ada tuisyen atau kelas mengaji (selang seli), balik tuisyen baca buku, ikut jadual dan tengah malam kita zzz

Oklah, balik kepada cerita asal, anis ingat nak spend time untuk edit blog bagi cantik lagi, tapi tak sempat.... Ingat nak order je dari kak dayang deno ke, alieff ke atau kak shida, tapi tunggu lepas UPSR.. 

Tapi kalau rajin, anis nak edit sendirilah... Nak buat tema biru + pink. (in shaa allah). 

SETAKAT NI SAJALAH YANG ANIS MAMPU UNTUK MENAIP. ASSALAMUALAIKUM...


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Monday, 2 December 2013

Siap Edit Blog Untuk Assigment My mother

Assalamualaikum semua.

Hai semua. Alhamdullilah,akhirnya godek-godek siap pun blog untuk Assgiment my mother. Mak anis kata pensyarah suruh buat blog lepastu letak video animasi yang dah siap dibuat. huhuhuhuh. tak la secantik mana. boleh klik link kat bawah:

http://animasikisahsangbangau.blogspot.com/

Header tuh tak cantik sangat sbb guna software photoscape ja. software photoshop ada problem... huhuhuhu.

Video tu pun anis juga yang masukkan. Tapi ada problem sikit nak masukkan terus ke dalam blog. anis try upload kat youtube. Alhamdullilah boleh, tapi lambat. 10 jam kena tunggu. huh! penat penat. tidoq pukul 3 pagi..

Satgi, nak edit cantik-cantik sikit..

Sebelum tu, nak mintak tolong sikit boleh? Tolong follow dan komen mengenai video animasi kisah sang bangau tu plisss. kalau tak nak follow pun tak pa la asalkan komen mengenai video animasi tu...

http://animasikisahsangbangau.blogspot.com/

Assalamualaikum...




 
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha