Tuesday, 10 December 2013

Blog telah bertukar kepada template baru.

Assalamualaikum semua..

Yeahhh, lama tak update blog. Bukan sibuk dan sebagainya tapi tangan ni dah malas nak menaip. Hari ni tetiba ada mood nak menaip so, apa lagi godek-godek la blog kesayangan ni.. hehehehee..

Akhirnya, anis dapat edit header,menu tab,watermark,banner dan lain-lain. Template masih sama cuma ada ubah suai sikit-sikit je..

Bila fikirkan tahun depan, umur anis dah mencecah 12 tahun, maknanya UPSR akan tiba.. Hai, kalaulah otak ni genius, kan best. Angan-angan je lah.. Tapi kalau rajin baca buku bukankah angan-angan itu menjadi kenyataan. Amin..

Anis rasa tahun depan, mesti tak dapat lansung update blog. Pagi, pergi sekolah sampai pukul 4 ptg sbb ada tuisyen untuk tahun 6. setiap hari isnin,selasa dan khamis. sampai rumah, pukul 5 lebih. Yalah sekolah kat penang, duduk kat kedah. 2 negeri setiap hari lalu. Malam tu pula ada tuisyen atau kelas mengaji (selang seli), balik tuisyen baca buku, ikut jadual dan tengah malam kita zzz

Oklah, balik kepada cerita asal, anis ingat nak spend time untuk edit blog bagi cantik lagi, tapi tak sempat.... Ingat nak order je dari kak dayang deno ke, alieff ke atau kak shida, tapi tunggu lepas UPSR.. 

Tapi kalau rajin, anis nak edit sendirilah... Nak buat tema biru + pink. (in shaa allah). 

SETAKAT NI SAJALAH YANG ANIS MAMPU UNTUK MENAIP. ASSALAMUALAIKUM...


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

1 komen budak HOT!:

Adam Faiz Adam Faiz said...

Makin lawalah blog ni hihi.btw gudluck next year :)
New Entri updated : "Kau Bercuti kat mana ? "

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha