Monday, 2 December 2013

Siap Edit Blog Untuk Assigment My mother

Assalamualaikum semua.

Hai semua. Alhamdullilah,akhirnya godek-godek siap pun blog untuk Assgiment my mother. Mak anis kata pensyarah suruh buat blog lepastu letak video animasi yang dah siap dibuat. huhuhuhuh. tak la secantik mana. boleh klik link kat bawah:

http://animasikisahsangbangau.blogspot.com/

Header tuh tak cantik sangat sbb guna software photoscape ja. software photoshop ada problem... huhuhuhu.

Video tu pun anis juga yang masukkan. Tapi ada problem sikit nak masukkan terus ke dalam blog. anis try upload kat youtube. Alhamdullilah boleh, tapi lambat. 10 jam kena tunggu. huh! penat penat. tidoq pukul 3 pagi..

Satgi, nak edit cantik-cantik sikit..

Sebelum tu, nak mintak tolong sikit boleh? Tolong follow dan komen mengenai video animasi kisah sang bangau tu plisss. kalau tak nak follow pun tak pa la asalkan komen mengenai video animasi tu...

http://animasikisahsangbangau.blogspot.com/

Assalamualaikum...




 
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

1 komen budak HOT!:

husna zahidi husna zahidi said...

mak anis sambung belajar ye.. rajinnya.. goodluck untuk mak anis.. =)

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha