Saturday, 30 March 2013

Camana?

Assalamualaikum, Anis nak tanya. Macam mana nak edit blog sendiri cantik-cantik. Blog ni bukannye edit sendiri. Cik Fie yang editkan. Kalau Anis edit sendiri x cantik la blog ni. Sesiapa boleh tolong? Anis tahu nak edit benda-benda lain cuma template tu yang x reti. Siapa tahu please ajar Anis macam mana. Pada siapa yang ada tips-tips tolong komen.. Tq ye.. Assalamualaikum..

Salam sayang dari:

Anis Najiha Hannani (Anis/Irnis)

#segmen hari jadi tu x mendapat sambutan dari blogger di luar sana. So, kalau x ramai orang yang join dalam jangka masa yang dekat, segmen ini akan dibatalkan dengan automatiknya. So,tolonglah promote segmen ni dan jomlah join ramai-ramai. Sorryla hadiah segmen tu x seberapa. Hanya keychain biasa. Siapa yang join tu promote2 la ye.. tq..

p/s: Anis baru balik dari Cameron Highland. Nanti kalau ada masa Anis upload gambar ye.. 
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

GA pertama dari JOM SINGGAH SHOPPE



                                                            ASSALAMUALAIKUM.





Assalamualaikum,hari ini Anis nak join GA dari JOM SINGGAH SHOPPE. Syaratnya mudah je. Nak tahu x syaratnya apa? Baca di bawah:

- Yang penting kena ada blog or FB je..
- Kena Follow JOM SINGGAH SHOPPE nie
- Pastu Follow FB JOM SINGGAH SHOPPE -- >> KLIK SINI
- Wat post pasal GA ini " GA pertama dari JOM SINGGAH SHOPPE
- Expired 30 April 2013.. sempat lg nak join ye
- Tinggalkan LINK direct to post kat komen ye..





Diakhiri dengan serangkap pantun:

Bunga dedap di atas para,
Anak dusun pasang pelita,
Kalau tersilap tutur bicara,
Jemari disusung maaf dipinta.


Mudah ja kan syaratnya. Jomlah join. Sempat lagi. Assalamualaikum..



Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha