Monday, 1 April 2013

Yaya Craft Giveway.



                 Assalamualaikum, Selamat pagi Isnin dan selamat datang ke bulan April :)



KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^

Hari ini Anis nak join YAYA CRAFT GIVEWAY. Cara nak join mudah sahaja. Nak tahu x syarat-syaratnya apa? baca di bawah:

  •  follow blog yaya..
  •  like celoteh cik yaya dan yaya craft
  •  then klik cantik dan kacak
  •  letak banner kat atas tu dan buat tajuk "yaya craft giveaway"
  •  tag seorang rakan blogger (nak lebih pun dialu-alukan dan pastikan mereka tahu)
  •  tinggalkan link entri korang dekat komen entri GA ni saja tau.
  •  penyertaan akan terbatal kalau korang tak buat syarat 1, 2 dan 3.
Mudah je kan syaratnya. Tunggu apa lagi? Jomlah join sekarang.

TARIKH TAMAT:30/4/2013

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Pemenang PENGOMEN TERHEBAT.


Assalamualaikum, Selamat pagi Isnin dan selamat datang ke bulan April :)

Hari ini Anis nak umumkan PENGOMEN TERHEBAT untuk bulan Mac.
2 Blogger bertuah yang rajin komen and akan dapat Sijil Penghargaan Pengomen Terhebat Bulanan untuk bulan Mac 2013 tu ialah: 





Tahniah Anis ucapkan pada yang menang tu. Yang menang tu, sila INBOX details kat bawah and send tu my email
anis.tikah@gmail.com

Nama Blog :
Alamat :

Yang tak dapat tu, sila cuba bulan depan. Rajin-II komen tau kat blog Anis :)

Assalamualaikum.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

"MY CAREER PHOTO CONTEST"

 Assalamualaikum semua.. 



                                                      KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^.

 Hai semua. Ok hari ini Anis nak join Contest My Career Photo. Hadiahnya menarik. Cara nak joinnya pun senang. Jom Baca syarat-syaratnya di bawah.


  • Tulis satu entry yang bertajuk "MY CAREER PHOTO CONTEST"
  • Tampal banner kat atas tu dan linkkan ke entry ini
  • Korang hanya perlu upload sekeping GAMBAR TANPA EDIT dan KREATIF  berkisahkan    tentang karier anda. Bagi yang belum bekerja anda boleh jg join  contest ini, just letakkan gambar anda bersama rakan sekolah, rakan kolej dan sewaktu dengannya.
  • Ceritalah sikit pasal gambar tu ya.
  • Letak link entry korang kat bahagian komen entry ni.


Hadiah-Hadiahnya:

10 x TOP UP RM5 (sponsor by EMAS PUTIH, PUTERI INSYIRAH & NORAQILAH)
2 x HEADER BLOG (sponsor by ZIYAD)
2 x NOVEL (sponsor by Fik)
2 x KAIN PELIKAT
1 set sudu
Tuala
Kerongsang

Saya nak mempertaruhkan gambar saya:

|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeng..jeng..jeng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sikit lagi. nak sampai dah
|
|
|
ha.. ni la gambarnya. comey dak?


 Meh sini nak cerita serba sedikit tentang gambar di atas. Ni gambar masa hari last persekolahan tahun 2011. Cikgu di atas ni kata suruh buat action muka takut. So,kami buat la. Cer tengok di atas. Ada yang buat muka takut,ada yang buat muka gelar,muka senyum,muka blur dan muka-muka lain lagi.  So, ni la gambar yang nak dipertaruhkan. Hope boleh menang.. ^_^

TARIKH TAMAT:17/4/2013


Diakhiri dengan serangkap pantun:

Bunga dedap di atas para,
Anak dusun pasang pelita,
Kalau tersilap tutur bicara,
Jemari disusung maaf dipinta.


# pemenang dipilih berdasarkan gambar yang kreatif dan menarik.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

1st Giveaway by LINA'S JOURNEY

                                                          !Assalamualaikum!



KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^..

Hai semua,hari ini Anis nak join GA di atas. Mudah je pun syaratnya. Hadiahnya pun cantik. Tengok syarat-syaratnya dan hadiahnya di bawah:

|
|
|
|
|
|
|
|


Syarat-syaratnya:

  • Blogger Malaysia
  • follow blog LINA'S JOURNEY dan like fanpage BLOG LINA'S JOURNEY
  • buat entry bertajuk "1st Giveaway by LINA'S JOURNEY" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • tinggalkan link entry anda di kotak komen
                                                                     Apa yang penting!
  •  pemilihan pemenang berdasarkan TOP REFERRAL
  • giveaway ini akan terbatal jika peserta tidak melebihi 50 peserta
  • peserta yang tidak ikut syarat senang diatas, serta merta n automatik BATAL!!

Tarikh tamat:16/4/2013

Cepat join sebelum tarikh tamat... ^_^


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha