Friday, 24 May 2013

Pemenang GA simple-simple by:Anis


#KEPADA YANG MENANG/TIDAK MENANG, KLIK SINI,SINI DAN SINI! (tekan banyak kali pun tak pa. dapat pahala.. ^_^)

Tamat sudah GA yang anis anjurkan hari tu. Terima kasih kepada yang sudi join walaupun GA ni simple2 je. Tq semua. ^_^

Pemenang bookmark 3x:
Anis pilih pemenang 100% guna ni:www.miniwebtool.com

Bookmark 3x dimenangi oleh:







Kepada yang menang, pilih salah satu bookmak mana yang korang nak. A/B?



Kepada yang tak menang,cuba lagi next time. Anis akan buat 1 lagi GA macam ni tapi hadiahnya mungkin special sikit kot. Insyaallah.

Kepada yang menang,inbox detail kat anis.tikah@gmail.com dalam masa 1 hari. Kalau anis tak dapat apa2 maklumat,anis akan cari pemenang yang lain.

Nama:
Alamat:
N.tel:
Pilih bookmark A/B? :

-TAHNIAH-


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Senarai Hadiah untuk GA yang akan datang.

Assalamualaikum.

Senarai hadiah:

1.    T-shirt I love blogging/Special gift-pilih salah satu 1x win
2.    Tunggu keputusan dari pemenang tempat pertama 1x win
3.    Topup RM3 2x win
4.    Buku diari/buku cerita-pilih salah satu 1x win
5.    Bookmark/Sticker I love blogging-pilih salah satu 1x win
6.    Header/Banner blog 3x win
7.    Header cute 2x win
8.    Review blog 6x win
9.  Bracelet 1x win
10. Bloglist 20x win
11. Review blog 6x win

43 pemenang. Jika penyertaan kurang dari 50, GA ini akan diteruskan juga.

#harap mendapat sambutan!

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Senarai sponsor untuk GA yang akan datang

Assalamualaikum semua. Ni senarai sponsor untuk GA yang akan datang. Hadiah menarik. Join tau nanti. Anis akan publish. Pastikan klik link yang diberikan sampai habis loading. :)

Senarai sponsor:

1.    Follow blog Anis Najiha | Klik ni dan ni
2.    Follow blog STHEARTT | Klik link ni dan ni
3.    Follow blog Yana | Like page ni
4.    Follow blog Ween (follow guna button bukan widget) | Like page ni
5.    Follow blog Ieyra | Like page ni
6.    Follow blog Nuranis Amar | Like page ni
7. Follow blog SITI | Like page ni
8. Follow blog Nad| Follow twitter ni

Mudah je. Tolong jujur! Nanti tak berkat penyertaan korang!
      Sikit je pun. Jujur kay. Anis akan cek setiap peserta sama ada dia follow atau tak sponsor. Harap semua jujur.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

GA mudah by Anis. (x perlu buat entry,just komen) ^_^


Assalamualaikum.

Petang ni anis nak anjurkan GA mudah je syarat2nya.

  1. Wajib follow blog Anis
  2. Wajib klik link di bawah: Sini,sini,sini [sampai habis loading]
  3. Wajib follow twitter Anis [sini]
  4. Komen kat entry ni : Saya[nama korang]nak menang GA ni sebab syarat-syaratnya mudah-99[n.kegemaran]
  5. Contoh : Saya Anis Najiha nak menang GA ni sebab syarat-syaratnya mudah-99
Pemenang dipilih melalui n.bertuah. Mudah kan? Tak perlu pun buat entry!
Hadiah: Bookmark 3x pemenang bertuah

# target peserta 30 orang. ^_^ ..... ^,^

TAMAT!


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha