Saturday, 25 May 2013

Contest Blog Superb!




DIBATALKAN SEBAB LIMA ORANG JE YANG JOIN!


Assalamualaikum. 

Hari ni Anis nak lancarkan 1 contest. Disebabkan Anis dapat N.2 dalam kelas, umi Anis pun belanja apa2x barang yang anis nak. So, anis pun teringin nak buat contest blog superb! Memang lama teringin nak buat contest,Cuma hajat tak kesampaian. Alhamdulilah, hari ni hajat anis kesampaian untuk buat contest tu. Anis harap ramai sudi join sbb syaratnya mudah saja.


Syarat-syarat:

1.  Wajib blogger Malaysia
2.  Wajib buat entry bertajuk: Contest blog superb!
3.  Wajib follow dan like page semua sponsor di <Sini>
4.  Wajib ceritakan mengenai blog korang.
5.  Wajib beritahu hadiah apa yang akan dimenangi.
6.  Wajib tinggalkan link entri bukan link blog di kotak komen entry ini bukan di shoutbox.
7. Tak perlu letak banner. Just buat entry macam ni: CONTOH ENTRY
Done!

Tarikh tamat: 25/5/2013 – 25/6/2013  Tarikh umum: 26/6/2013

Senarai peserta – diupdate dari masa kesemasa.

Pemenang dipilih melalui: Blog yang superb. Blog yang kawai. Blog yang menarik perhatian pengunjung. Blog yang entry menarik. Blog yang padat dengan informasi berguna. Cabutan tangan.

-Semoga Berjaya-


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha