Wednesday, 29 May 2013

1st BIGGEST GIEAWAY BY OSM




#GIVEWAY GEMPAK 



KLIK BANNER YANG CUTE DI ATAS UNTUK JOIN ^_^

Assalamualaikum semua. Hari ni Anis nak join 1 GA memang gempak la. Nak tau x sbb apa gempak? Sebab HADIAHNYA GEMPAK!

HADIAH:

TOP REFERRAL
1st : PATUNG ELMO (SEDERHANA BESAR) , PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL ,
TOPUP RM 10 , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

2nd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , TOPUP RM 5 , BUTON I <3 BLOGGING

3rd : PEPLUM/TRIBAL BLOUSE/TRIBAL SHAWL , KOMIK , BUTTON I <3 BLOGGING

TAMBAHAN : KALAU NASIB ANDA BERTUAH ANDA MUNGKIN DAPAT HADIAH TAMBAHAN IAITU  T-SHIRT I <3 BLOGGING 

SAGUHATI *EHH , HAHA
TOPUP 10 x 3
TOPUP 5 x 3
KOMIK x 5
LE' MUSTACHE NECKLACE x 2
OTHERS NECKLACE x 2
SHAWL x 2
PASHMINA x 1

TAMBAHAN : JIKA BERTUAH ANDA JUGA MUNGKIN DAPAT BUTTON I <3 BLOGGING

ANIS TAG:


SEBELUM MENGAKHIRI UCAPAN ANIS NAK BERPANTUN SIKIT:

BUNGA DEDAP DI ATAS PARA,
ANAK DUSUN PASANG PELITA,
KALAU TERSILAP TUTUR BICARA,
JEMARI DISUSUN MAAF DIPINTA.

ASSALAMUALAIKUMWARRAHMATULLAHHIWABARAKATUH.

                                                                                                                    YANG IKHLAS,
                                                                                                              ANIS NAJIHA HANNANI


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Jom daftar 8share sekarang!

Assalamualaikum semua.

Hari ni Anis nak ajak korang semua daftar kat 8share. Mudah je. Nak daftar? KLIK SINI

Nanti akan keluar mcm ni:


Bila dh keluar, klik ikut anak panah hitam tu.

Nanti dia akan jadi macam ni:


Lepastu korang isi la. username tu mcm ni:anis-tikah
Yang lain tu isi mcm biasa la k.. 

Selepas tu dia akan keluar mcm ni:


Klik ikut anak panah hitam tu juga.

Lepas korang klik dia akan keluar mcm ni:


Isi nama,tarikh lahir,tempat tinggal dan lain-lain. Korang isi la.

Lepas dah habis isi ada satu butang save my preferences. Korang tekan butang tu k..

Jom ikut syarat seterusnya pulak:


Lepas dah habis isi preferences tadi, korang scroll ke atas dan klik ikut anak panah hitam tu. Then dia akan keluar macam dalam gambar di bawah:


Nampak tak anak panah hitam? Yang anak panah hitam yang anis buat tu maksudnya korang boleh share iklan tu. Yang anak panah biru yang anis buat dan tujuk pada perkataan completed tu maksudnya, korang tak boleh share dah. Sebab dah full. Jadi korang hanya perlu klik pada yang belum completed lagi k..

Bila korang tekan gambar yang korang nak share, dia akan keluar macam ni:


Korang nampak tak kotak yang anis bulat tu. Link dia warna hitam. Nampak tak? Bagus kalau nampak! Korang ikut je apa kotak yang anis bulat tu.

-SELAMAT MENCUBA- (kalau menjadi,komen tau! Kalau ada tak faham tanya je k..)
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Jom exchange link iklan.!

Assalamualaikum.

Jom melepaskan rasa bosan dengan exchange link anda. Max link iklan 2. Harap ramai yang sudi nak exchange link. ^_^

http://bit.ly/ZuGkqK (kalau rajin,tengoklah videonya sampai habis) Insyaallah,rezeki lagi bertambah.
http://bit.ly/148Jv3v (yang ni klik banyak-banyak pun tak pa. Sebab loadingnya cepat sangat-sangat)
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha