Thursday, 30 May 2013

Pemenang segmen simple-simple


Assalamualaikum.

Hari ni Anis nak umumkan pemenang ga simple2 by anis. Anis pilih pemenang dengan random.org Sorry lambat umum.


PEMBAHAGIAN HADIAH:

Hadiah tempat 1:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
BLOGLIST 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)
KEYCHAIN DARI KL 1x   (tuntut sini)

Dimenangi oleh: 

Hadiah tempat 2:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
BLOGLIST 1x  (tuntut sini)
TOPUP RM3 (Maxis sahaja) 1x   (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x   (tuntut sini)

Dimenangi oleh:

Hadiah tempat 3:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
IKLAN PERCUMA 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)

Dimenangi oleh:

Hadiah tempat 4:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)
      
Dimenangi oleh:

Hadiah tempat 5:

VECTOR GAMBAR SENDIRI 1x  (tuntut sini)
CURSOR 1x  (tuntut sini)
REVIEW BLOG 1x  (tuntut sini)

Dimenangi oleh:

Cara nak tuntut hadiah:

Bagi yang menang hadiah pos,inbox sponsor detail di bawah:

  • Saya pemenang segmen simple-simple by: Anis
  • Link penyertaan:
  • Nama:
  • Alamat:
  • N.tel:
  • Menang:


Bagi yang menang hadiah topup, inbox sponsor detail di bawah:

  • Saya pemenang segmen simple-simple by: Anis
  • Link penyertaan:
  • Nama:
  • N.tel:
  • Menang:


Bagi yang menang hadiah barangan blog,inbox sponsor detail di bawah:

  • Saya pemenang segmen simple-simple by: Anis
  • Link penyertaan:
  • Nama:
  • Menang:
TAHNIAH.



Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Bookmark Miraa Hussin

ASSALAMUALAIKUM.

(KLIK BANNER UNTUK JOIN ^_^)

10 PERKARA TENTANG KAK MIRAA

1) Kak Miraa seorang yang baik hati
2) Kak Miraa suka buat giveaway yang hadiahnya awesome la katakan
3) Kak Miraa selalu bagi freebies doodle mcm kat bawah:


4) Kak Miraa pandai lukis doodle. Semua doodle kak Miraa lukis,semua cantik dan comey
5) Kak Miraa pandai main piano. Anis pernah dengar dalam fb.
6) Kak Miraa muka tembam. Comey.. ^_^
7) Kak Miraa pandai dalam bab-bab edit ni. Sebab tu la, blog kak Miraa cantik je. Kawai.
8) Kak Miraa ni seorang blogger yang femes. Followers kak Miraa pun banyak.
9) Kak Miraa ni penjual online di fb.
10) Tak silap Anis kak Miraa ni dah berpunya.

SEKIAN,DARI ANIS.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha