Thursday, 6 June 2013

Tq.

Assalamualaikum semua.



Alhamdulilah, anis tak sangka pulak ramai yang join segmen hadiah cute dan simple. Seramai 41 orang buat masa ni yang ambil bahagian dalam segmen ni. Thanks sebab join. Kalau boleh, anis nak 70++ join segmen anis ni. Insyaallah! Insyaallah, kalau lebih 70++ anis tambah hadiah special untuk korang! Nak tahu hadiah apa? Insyaallah, anis tambah shawl tribal atau bawal tribal. Tapi kena 70++ ke atas la baru boleh. He..he...he.. :) ^_^

Ok la. Tu je kot. Assalamualaikum!
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Simple Giveaway #2

Assalamualaikum semua.

Klik pada banner untuk join :)

Hadiah:
Button badge x 3
Giveaway tamat pada 10 Jun 2013, pukul 11:59 malam



Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Tak sangka pulak?

Assalamualaikum semua. 

Alhamdulilah, anis tak sangka pulak ramai yang join segmen hadiah cute dan simple. Seramai 41 orang buat masa ni yang ambil bahagian dalam segmen ni. Thanks sebab join. Kalau boleh, anis nak 70++ join segmen anis ni. Insyaallah!

Assalamulaiakum.
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha