Saturday, 8 June 2013

Nak tukar template baru?

Assalamualaikum semua.

Anis rasa kan, kan dah nak dekat dengan bulan puasa. Anis nak tukar template blog ni la. Untuk bulan puasa dan raya. Habis bulan puasa dan raya, anis nak tukar balik ke template lama. Agak-agak, template baru warna apa ya anis nak buat. Anis tak tau la. Kalau boleh, anis nak tukar template kaler purple atau pink sbb baju raya anis tahun ni kaler purple.. ^_^  Pink pun okey jugak kan? Sbb warna pink nampak lembut. Entahla. Nanti korang tengok sendiri la blog Anis. Cantik ke tak? Komen ye nanti bile blog anis dah siap.

Ok la. Assalamualaikum.
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Tq.

Assalamualaikum semua.



Alhamdulilah, anis tak sangka pulak ramai yang join segmen hadiah cute dan simple. Seramai 52 orang buat masa ni yang ambil bahagian dalam segmen ni. Thanks sebab join. Kalau boleh, anis nak 70++ join segmen anis ni. Insyaallah! Insyaallah, kalau lebih 70++ anis tambah hadiah special untuk korang! Nak tahu hadiah apa? Insyaallah, anis tambah shawl tribal atau bawal tribal. Tapi kena 70++ ke atas la baru boleh. He..he...he.. :) ^_^

Ok la. Tu je kot. Assalamualaikum!
Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha