Wednesday, 12 June 2013

Giveaway I Love U Chocolate

Assalamualaikum semua.

#klik pada banner untuk join#

HADIAH DAN PEMBAHAGIAN

1) 10 KOTAK COKLAT (5 kotak special dan 5 kotak ucapan tahniah)
2) 5 kotak yang special tu pemenang boleh tulis 18 huruf pilihan dia sendiri!
3) 5 kotak lagi just tulis ucapan tahniah sahaja.
4) Pemenang 2 orang melalui Top Reffral akan mendapat coklat special dan 8 orang lagi melalui random

GAMBARAN COKLAT SPECIAL

boleh bagi pada yg tersayang...hehe



Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Alhamdulilah. Barang selamat dipos.

Assalamualaikum semua.

Tadi, lepas balik sekolah. Anis pos hadiah dan barang. Anis pos hadiah untuk segmen yang anis sponsor iaitu t-shirt i love cameran highland. Alhamdulilah, sudah post. Harap sabar menunggu ye dan anis terima 1 tempahan bookmark dari blogger Amirah Safiee. Dia order 5 pcs bookmark jadi RM3 dan percuma sticker I love Blogging. But tawaran free sticker dan harga diskaun dah tamat. So, Tempahan bookmark harga biasa. 1 pcs RM1. Kalau 5 pcs RM5 la ye.. ^_^ Kepada yang nak order bookmark, boleh klik Sini untuk tahu lebih lanjut k.. Insyaallah, nanti anis nak amik tempahan edit blog simple je..  Kepada blogger Amirah, harap sabar menunggu ye bookmark anda! Sorry, tak da gambar bookmark. Lupa nak snap! T_T Bila barang tu dah sampai, inform anis tau. Ok la. Assalamualaikum.

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha