Saturday, 15 June 2013

Soalan dari blogger.

Assalamualaikum semua


Ok..tadi sedang anis saja check cbox ada seorang blogger telah meng'tag' anis.Nama dia SyafiqahNazi.Btw, tq coz sudi tag. So, sekarang anis nak jawab soalan yang diberikan kepada anis.

Rules of the games

1. Post this rules.
2. Write 11 things about yourself.
3. Answer the question the tagger set to you. 
4. Create 11 new question for those you want to tag. 
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.

11 things about me

1.Nama yang telah ibu & bapa saya berikan ialah Anis Najiha Hannani bt. Hanizamri
2.Anis kat sekolah bukan pendiam keyhh.. But selalu ceria sbb ada kaki pelawak dalam kelas. ^_^
3.Anis tak suka dengan haiwan keyhh.. (jujur ni.. T_T) Terutamanya haiwan yang liar. Kucing pun anis tak suka. Anis geli.. T_>
4.Anis kalau nak naik atas pentas je memang rasa takut. Tangan automatik jadi kekuningan. 
5.Anis tak minat k-pops. Sbb...... entahla memang tak minat. 
6.Anis paling suka warna biru, hijau dan purple. Biru sbb cool. Hijau sbb tenang dan mendamaikan. Purple pula menarik.
7.Anis ni kuat makan. Sbb tu la gemuk. hahhaa...
8.Anis paling suka tonton drama romantik. Mcm SSID,Setia hujung nyawa, teduhan kasih dan lain-lain. anis suka juga crita lawan-lawan. Macm 8 jam.
9.Anis ada seorang kawan yang setia & sedia membantu saat anis susah & senang lol ...
10.Anis tak berapa nak suka dengan subjek bi..tak tau lah kenapa.tapi anis tengah cuba memaksa diri ni untuk suka subjek tu.. Sbb tu la bi anis dapat 69 B. Yang laib semua A. urmm... 
11.Finally,anis skrg tengah minat felt. Siapa yang nak kasi kain felt free bolehla pm anis keyh.. ha..ha..ha.. Lawak je.

Soalan dari SyafiqahNazi:

  1. Nama penuh awak apa lol :D (Anis Najiha Hannani bt. Hanizamri)
  2. Awak suka berkawan dengan orang yang pendiam atau banyak cakap?kenapa lol? (Orang yang banyak cakap sbb boleh buat kita happy dan ceria selalu. :)
  3. Jika awak dilahirkan semula di dunia ni..perkara pertama yang awak akan buat? (Saya nak jadi kaya dan boleh beli apa-apa saja)
  4. Running man best tak bagi awak?Siapa yang awak paling minat dalam Running man? (Sorry, saya tak minat lansung running man ni. So saya tak suka siapa-siapa dan saya x pernah tengok running man. )
  5. Awak gayat tak bila berada di tempat yang tinggi? (gayat la sikit-sikit)
  6. Perkara yang paling pahit pernah berlaku dalam hidup korunk. (hilang dekat tesco. Tak jumpa mak. Nasib baik jumpa balik.)
  7. Bias korunk sape lol?Sertakan gambar bias korunk yang paling macho lol.. (Tak da lagi. Rahsia loll...  dalam mimpi adalah ha..ha..ha.. )
  8. Makanan fav korunk apa lol? (masakan ibu lerr.)
  9. Suka tengok korean drama tak?kalau suka cerita apa yang meninggalkan kesan di hati korunk. (sorry, tak suka lansung. T_T)
  10. Suka baca komik?komik apa yang korunk suka baca? (tak suka baca komik. novel suka ler.. :D )
  11. Bila berjalan depan lelaki macam mana gaya korunk?Slamber ke,malu ke apa? (Buat bodo je.. ha..ha..ha.. :D)
Dah selesai menjawab soalan-soalan ni.Alhamdulillah.Sorry lah kalau jawapan anis tak menepati awak.

Soalan untuk mangsa tag

  1. Nama penuh awak?
  2. Berblog sejak bila?
  3. Pandai masak tak? Selalu masak apa?
  4. Tulis lima barang yang paling awak sayang?
  5. Blogger manakah yang paling awak minat?
  6. Adakah anda suka kraftangan?
  7. Suka drama apa?
  8. Suka baca novel yang mcm mana? Romantik ke? Sedih ke?
  9. Apakah impian anda yang belum tercapai?
  10. Pernahkan anda kencing atas tilam?
  11. Korang selalu ada penyakit apa? Maksudnya korang selalu sangat sakit apa? Contoh pening ke?
P/s:kepada blogger yang telah di tag sila jawab soalan ni ok :D linknya.post je kat entri ni okey.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha