Monday, 8 July 2013

Pemenang Segmen rahmatnya ramadhan

Assalamualaikum semua. Hari ni anis nak umumkan:

Pemenang Segmen rahmatnya ramadhan. Sorry coz lambat umum. Anis guna www.miniwebtool.com. Tiada sama sekali pilih kasih. Kepada yang tak menang cuba lagi. 

Pemenang Kad raya x3:

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/
www.fatindiana.com
sayacikamal.blogspot.com

Pemenang keychain nama x2:

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/
http://cyanxkamo.blogspot.com

Kepada yang menang, email kat anis.tikah@gmail.com detail seperti di bawah:

Nama:
Alamat penuh:
Menang:
N.tel:

TQ..


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Jom hantar-hantar kad raya.


Assalamualaikum semua.

Hari ni, entrynya pendek je. Rasa lama tak update blog. Rindu pulak. Ok. Tajuk utamanya adalah anis nak ajak korang hantar-hantar kad raya. Tapi kena jujur la.. Anis sentiasa jujur dengan korang. Dan korang wajib tunjuk buktinya yang korang dah post. Nanti bila dah sampai inform anis dan anis akan inform korang balik. Setuju tak? Saja nak kumpul kad raya. Kalau setuju, komen kat sini. Nanti kita bincang nak? Ok. Komen cpt2.

Pastikan korang serius. Jangan pulak, bila anis dah hantar kad raya, korang tak hantar.

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha