Wednesday, 14 August 2013

Freebies Header bersambung dengan kerawang.

Assalamualaikum semua.

Hari ni, anis nak bagi freebies untuk korang. Anis baru belajar buat. Harap suka la ye. Kalau tak suka, boleh tengok entry lain.

Insyaallah, nanti anis buat freebies template washed denim. Rasa-rasa anis cantik la kot. Tunggu ye....

Wajib klik ini. #wajib..

Selepas klik, sila amik:



http://4.bp.blogspot.com/-H307pSpPFps/Ugt4hwHTaxI/AAAAAAAABOU/MHwLFuAHZFw/s1600/HEADER+BIRU.png


http://4.bp.blogspot.com/-M8s8HPNlePM/Ugt4if8LxdI/AAAAAAAABOc/27Hqk6dgICI/s400/HEADER+HIJAU.png


http://3.bp.blogspot.com/-1fYvrFL17Tc/Ugt4i-NKp1I/AAAAAAAABOk/dQ6cGJFR6J0/s400/HEADER+MERAH.png


http://4.bp.blogspot.com/-aGpHiAEx4tA/Ugt4kdFGl-I/AAAAAAAABOs/p6hY29nASZE/s400/HEADER+PINK.png




Ok tak? Kalau suka amik ya dan komen. Kalau nak saiz besar atau kecil, boleh tukar. contoh:  http://4.bp.blogspot.com/-aGpHiAEx4tA/Ugt4kdFGl-I/AAAAAAAABOs/p6hY29nASZE/s400/HEADER+PINK.png

Hasil: http://4.bp.blogspot.com/-aGpHiAEx4tA/Ugt4kdFGl-I/AAAAAAAABOs/p6hY29nASZE/s1600/HEADER+PINK.png

Hanya tukar dekat s400 tu sahaja. S tu bermaksud saiz.

-Selamat Mencuba-






  

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Template Washed Denim baharu!

Assalamualaikum semua.

Perasan tak perubahan blog Anis? Amacam? Cute tak? Cantik tak? Menarik tak?
Ha..ha...ha... keyh... blog ni, anis ubah header,menu tab, background,post title,sidebar, body, fotter dan lain-lain.

90% hasil sendiri. 10% hasil template yang lama dan designernya adalah Cik Fie. Untuk pengetahuan korang, Anis start edit blog anis pada 7.8.2013 hari Rabu hingga 14.8.2013 hari Jumaat. Ia mengambil masa sebanyak 8 hari. Dan.... inilah hasilnya. Ok tak?

Anis ingin memohon maaf sebab lama tidak berupdate blog ini yang lama bersawang. Anis juga mohon maaf disebabkan tidak dapat mengucapkan kata-kata selamat hari raya.

Jadi, di sini Anis ingin mengucapkan, Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. Mohon maaf sekali lagi kerana lambat untuk mengucapkannya.

Akhir kata, sudi-sudilah datang jenguk ke blog Anis.


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha