Friday, 16 August 2013

Tempahan Edit Blog!

TEMPAHAN DITUTUP


Assalamualaikum semua.

Anis akan amik tempahan edit blog mulai sekarang. anis hanya guna template denim sahaja. anis amik tempahan edit blog:


Edit blog simple:


Anis akan edit setengah bahagian dan dari segi rekaannya simple.


Harga: RM15


Edit full blog:


Anis akan edit semua bahagian dan  bahagian rekaannya lebih menarik.


Harga: RM30


Kalau nak tambah apa-apa caj RM1


Payment: Bank In sahaja. proses mengedit akan mula apabila anda sudah membuat bayaran.


Sila isi borang di bawah. Anis akan balas maklumat dalam masa 24 jam.



Name Penuh:
Email active (untuk maklum balas):
Serius untuk membuat tempahan? Ya
Tidak
Tema blog? Boleh cari kod warna di http://www.html-color-codes.com/
Link blog? bagi anis check nak design macam mana
Beritahu nak header dan footer macam mana?
Ada apa-apa yang anis tak sebut korang nak?
Jenis blog yang anda nak?
Nyatakan lebih details(warna/column/dsb) (nyatakan maklumat lanjut mengenai blog yang anda mahukan)
Bayar bank in Maybank 1
Maybank 2
Saya bersetuju *wajib tanda Saya akan melampirkan segala maklumat yang saya mahukan dalam blog selengkapnya dalam tempoh 24jam selepas pembayaran dibuat.Namun sekiranya saya gagal berbuat demikian,pihak admin bertanggungjawab untuk mengedit blog mengikut idea admin.
Sekiranya saya ingin membuat sebarang perubahan selepas tempoh edit blog selesai,maka caj tambahan akan dikenakan
Saya berjanji tidak akan mengusik/mengubah mana2 kod sepanjang edit blog berlangsung.
Saya tidak akan memaksa pihak admin untuk menyiapkan blog dalam tempoh 24jam melainkan saya bersetuju untuk menambah bayaran
Dengan ini,saya bersetuju dengan segala syarat2 di atas.

Saya akan balas email anda dalam masa 24 jam dan memberikan n. account. sila jelaskan bayaran terlebih dahulu! Terima kasih kerana berurusan dengan saya.


Syarat syarat untuk buat tempahan

  • Orang yang serius sahaja .*main main tak nak lah >.<
  • Jangan mendesak . Sebab anis pon ade jugak benda lain nak dibuat
  • Sabar menunggu giliran anda :)
  • Seorang yang tidak terlampau cerewet . *anis paham anda nak ikot kehendak anda tapi jgn lebih2 >.<
  • Terbuka untuk template denim sahaja . 
  • Edit blog akan di jalankan selepas anda membuat pembayaran . 
  • Anis akan edit sebanyak dua kali dan akan dicaj .*sekiranya anda tidak berpuas hati dengan hasilnya .
  •  Sebarang komplain boleh bagi tahu secara berhemah .
  •  Sila nyatakan apa yang korang nak ada dalam blog korang tuh supaya                         senang kerja anis ^^
*Insyaallah, anis akan cuba edit blog anda cantik-cantik.







Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha