Saturday, 2 November 2013

NEW FESYEN!

Assalamualaikum semua.


Dulu kan tengah in  "PEPLUM". Skrg tak tau la. Bagi korang cantik x peplum? anis rasa cantik tu of course la cantik but kalau orang yang keding, tinggi lampai sesuai la kot. Anis ni gemuk dan pendek. ha...ha...ha.. sah-sah kalau pakai nampak mcm mak buyung... hu..hu...hu. lagipun material kainnya lycra. dahla kain lycra ikut bentuk badan. harap-harap la besar nanti keding dan tinggi... hu..hu..hu...


Anis suka peplum tapi anis lagi suka jubah. tak kisah la material kainnya cotton atau lycra atau denim, chiffon dan sebagainya. yang pasti jubah tetap menjadi pilihan anis. anis suka JUBAH A CUT berbanding JUBAH MODEN.  


baju kurung lagilah anis suka. tambah-tambah kalau material kainnya kain getah mcm lycra tu la, lagi anis suka. tak payah gosok dah dan terletak elok kat tubuh kita. 

Oklah. setakat ni sajalah entry kali ni. malam ni atau esok anis update lagi ya. Pasal fesyen jugak...


ASSALAMUALAIKUM.


 








Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha