Saturday, 13 December 2014

#THROWBACK RESULT UPSR

Assalamualaikum semua. ^_^

Huhuhuhu. Lama sungguh x update blog sbb busy. Tahun nie kan anis calon UPSR. :) So, bagi calon UPSR resultnya keluar 26 NOVEMBER 2014. So, anis pon berdebar la. Gila tak ketaq. Tu baqu UPSR. Hehehe.

So, semua murid berkumpul di dewan sekolah. Kami semua smbng2 la dan 100% semuanya ketaq. Kata mereka, (Weyh, aku ketaq la. Aku takut aku gagal. Dah la Sains susah. Minta2 la aku lulus. Amin.) hahahaha. ingat hang sorang. aku pon ketaq nahh..

Jadi, tepat pukul 11 pagi, Guru Besar, penolong2 kanan dan guru2 semua turun nak umumkan result UPSR. Umi anis cikgu. So, dia tahu awal la result anis. anis tengok muka dia merah. Mcm baqu lpas nangis. huhuhu. dalam hati mcm ada benda yng tak best terjadi. huhu.

Masa cikgu umumkan siapa dapat 5A dulu, mmng dok berdoa la moga2 anis. Dan nama yng cikgu sebut dulu adalah ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ANIS NAJIHA HANNANI BT HANIZAMRI..


Ya Allah, happy sgd-II hnya Allah yang tahu. Masa tu mmng keluaq ayaq mata habihh... huhuhuhu.. Alhamdulilah.  Moga2 ini merupakan smangat anis untuk terus maju kehadapan. Doakan Anis ya... 

Haqi Isnin (15/12/2014) nie kena pi daftar dkat skolah yng kita dpt. Anis dpt skolah ------> SMK PERMATANG TOK JAYA. Anis ada minta SBP (SEKOLAH BERASRAMA PENUH) dan MRSM ULUL ALBAB KEPALA BATAS. Tapi tak tau la dpt ka tak. 

Keputusan SBP keluaq hujung bulan nih. MRSM pulak nnti mereka call dan bgitau dpt ka tak. Dan untuk pengetahuan semua, haqi Rabu (17/12/2014) nie ada ujian temuduga MRSM ULUL ALBAB di KEPALA BATAS. doakan anis tau moga2 anis berjaya untuk temuduga tu. ketaq la pulak. ketaq mcm nak jawab UPSR.

Ada ujian:

  1. HAFAZAN
  2. TEMU DUGA
  3. MATEMATIK
  4. SAINS
  5. COMPREHENSION
  6. KEPERIBADIAN
  7. TULISAN JAWI
Fuhh, bnyak la jugkkan. apapun yng pnting usaha dan tawakal. Yang lain2 tu serah saja pada Allah S.W.T. amin. moga ada rezeki untuk anis masuk mrsm atau sbp. doakan kat anis tau..

oke. setakat nie saja entry kali nie. bye. Assalamualaikum. kalau x sibuk anis update tapi kalu busy x dan la kan nak update. lpasnie duk hostel x dan la nak update entri. hmmmm.. oke. bye. Assalamualaikum..

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Saturday, 18 October 2014

First Giveaway By Syafiyahluv.com

Assalamualaikum semua.

Hari ni, anis nak join GA banyak2x klu rajin. hehehe. lama x join GA,CONTEST dan lain2x. harap2 ada rezeki. amin



kalau nak join sila klik banner

Syarat2 mudah saja. jom usha hadiah2nya:

HADIAH PEMENANG - 15 ORANG SAHAJA

1. OSTEMATRIX x 2 BOTOL
2. ALFALFA (L) x 2 BOTOL
3. NURSING PONCHO x 2 HELAI
4. TUPPERWARE MICKEY MINNIE x 2
5. CHEWABLE VIT C x 1
6. PEPPERMINT GINGER x 1
7. SHAWL x 5 HELAI (SPONSOR BY - JUNAIDAWATIE)



Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

Thursday, 16 October 2014

Alhamdulilah. UPSR dah habis!

Assalamualaikum semua.

Yeay! UPSR dah habis. doa-doalah anis dapat 5A! amin. mencabar jugak tahun ini 2 kali repeat UPSR iaitu untuk subjek BI,SAINS AND MATH. Tapi tak pa. harap2 apa yang berlaku ni ada hikmahnya. amin.

x sbrnya rsa nak masuk form 1. perghh mesti syokkan. maaflah.. ini cerita budak2 lgy. ngehhhh ngeehhh

x dak idea nak tulis. jadi setkt ni la entry anis. assalamualaikum


Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha