Saturday, 13 December 2014

#THROWBACK RESULT UPSR

Assalamualaikum semua. ^_^

Huhuhuhu. Lama sungguh x update blog sbb busy. Tahun nie kan anis calon UPSR. :) So, bagi calon UPSR resultnya keluar 26 NOVEMBER 2014. So, anis pon berdebar la. Gila tak ketaq. Tu baqu UPSR. Hehehe.

So, semua murid berkumpul di dewan sekolah. Kami semua smbng2 la dan 100% semuanya ketaq. Kata mereka, (Weyh, aku ketaq la. Aku takut aku gagal. Dah la Sains susah. Minta2 la aku lulus. Amin.) hahahaha. ingat hang sorang. aku pon ketaq nahh..

Jadi, tepat pukul 11 pagi, Guru Besar, penolong2 kanan dan guru2 semua turun nak umumkan result UPSR. Umi anis cikgu. So, dia tahu awal la result anis. anis tengok muka dia merah. Mcm baqu lpas nangis. huhuhu. dalam hati mcm ada benda yng tak best terjadi. huhu.

Masa cikgu umumkan siapa dapat 5A dulu, mmng dok berdoa la moga2 anis. Dan nama yng cikgu sebut dulu adalah ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ANIS NAJIHA HANNANI BT HANIZAMRI..


Ya Allah, happy sgd-II hnya Allah yang tahu. Masa tu mmng keluaq ayaq mata habihh... huhuhuhu.. Alhamdulilah.  Moga2 ini merupakan smangat anis untuk terus maju kehadapan. Doakan Anis ya... 

Haqi Isnin (15/12/2014) nie kena pi daftar dkat skolah yng kita dpt. Anis dpt skolah ------> SMK PERMATANG TOK JAYA. Anis ada minta SBP (SEKOLAH BERASRAMA PENUH) dan MRSM ULUL ALBAB KEPALA BATAS. Tapi tak tau la dpt ka tak. 

Keputusan SBP keluaq hujung bulan nih. MRSM pulak nnti mereka call dan bgitau dpt ka tak. Dan untuk pengetahuan semua, haqi Rabu (17/12/2014) nie ada ujian temuduga MRSM ULUL ALBAB di KEPALA BATAS. doakan anis tau moga2 anis berjaya untuk temuduga tu. ketaq la pulak. ketaq mcm nak jawab UPSR.

Ada ujian:

  1. HAFAZAN
  2. TEMU DUGA
  3. MATEMATIK
  4. SAINS
  5. COMPREHENSION
  6. KEPERIBADIAN
  7. TULISAN JAWI
Fuhh, bnyak la jugkkan. apapun yng pnting usaha dan tawakal. Yang lain2 tu serah saja pada Allah S.W.T. amin. moga ada rezeki untuk anis masuk mrsm atau sbp. doakan kat anis tau..

oke. setakat nie saja entry kali nie. bye. Assalamualaikum. kalau x sibuk anis update tapi kalu busy x dan la kan nak update. lpasnie duk hostel x dan la nak update entri. hmmmm.. oke. bye. Assalamualaikum..

Syukur Dapat Menaip Dengan Baik. Alhamdulilah ^_^

3 komen budak HOT!:

IZZAATI IZZAATI said...

Tahniah dik. Apply SBP mana? Akak ada dkt Sains Banting. Dulu pun akak apply MRSM Ulul Albab tapi dkt Gemencheh tapi tak dapat hehe. Goodluck eh!

Mazni Munawar Mazni Munawar said...

wahh pandainya dpt straight A's. tahniah ^^

Shakira Pathi Shakira Pathi said...

mrsm kepala batas,maktab lama akak!akak pernah jadi helpers utk adikadik yg pergi temuduga ulul albab ni dulu.good luck adik, akak doakan adik anis dpt masuk mrsm kbts. ya allah, rindunya dekat maktab!!! :)

 
Fully Design By Anis Najiha | All Copyright 2013 © Anis Najiha